Bogota City – 2 uger med forberedelser

Så kommer der en opdatering mere herfra..
Vi har nu været i Bogota 13 dage og det er en vild by, her bor 10.000.000 mennesker og forskellen på rig og fattig er enorm, folk er generelt meget meget imødekommende, og selv vi ikke kan spansk endnu skaber vi gode relationer. det er smukt konstant at have bjerge omkring sig, i det hele taget er det en meget betagende by. Men den har også en skygge side af kaliber, de fattigste sover i dags timerne på gaderne fordi det er mest sikkert, og der er områder vi bare ikke uanset hvad skal gå ind pga. at vores bleje hud udtrykker penge, de fleste områder er det ikke godt at gå alene og om aftenen skal man kan være i grupper med minimum 3 alt efter hvor man er, det mærker os mere end forventet og tager lidt af friheden fra os, som vi er vandt til i rolige Danmark, men vi indordner os, for at passe på.

Den første tid hernede var præget af Hotel, Jetlag, søgen efter hjem og en masse møder med nye mennesker, nogen gange har kommunikationen været et dumt smil der siger “jeg fatter ikke hvad du siger” men andre kan heldigvis engelsk, og vi kan mere og mere spansk. Vi har nu fået en lejlighed og det er voldsom fedt, endelig at kunne slappe af et sted, det ligge i et af de mest sikre steder og der er vagt ved døren, så det er rigtig rart, et lille helle i en ellers vild by.
Vi nyder meget at opleve hvordan det er så fedt at være meget sammen, Helene er faldet vildt godt til med Kaospiloterne og de har åbnet deres arme op og tager hende ind som en af crewet, vildt fedt! Det er en tid hvor vores liv pludselig blive mere tæt forbundene hvilket er rigtig rigtig dejligt..
Kaospilot livet har budt på gode fester, begivenheder, ture og bygning af homebase som er vores kontor imens vi er her, det er blevet overdrevet lækkert, det ligger midt i centrum i en gammel fabriks bygning, som stod helt tom da vi kom, vi har så bygget møbler, lamper og alt muligt godt ud af hvad der er blevet købt og fundet, og i lørdags var der fest for det netværk der er blevet sat på benene hvor der kom 3-400 mennesker. det var helt vildt.
Vi var på en guidet tur til Colombiansks mad marked det største i landet hvor der kommer 200.000 mennesker hver dag, det er flaske halsen hvor alt det fra landet kommer ind i byen eller ud til andre steder på landet. Det var så vildt, en kæmpe oplevelse, som er sværd at beskrive med ord, så det må billederne klarer..
ImageImageImageImageImageImage
Image
Vi har også været med i et projekt i en bydel der hedder La Paz, Projektet var ment som en god håndsrækning, og gjorde brug af en metode fra Brasilien kaldet Oasis Game. Det lykkedes ikke rigtig at gennemfører det, men jeg havde nu nogle vildt fede dage med dem, børnene der var simpelthen så søde, så vi fik bare leget en masse med dem i stedet for, mon ikke også det gjorde lidt 🙂

Vi nyder fortsat at være afsted, og ingen af de dårlige ting skræmmer os for meget. Vi er begge lige gået igang med vores projekter men det må i hører mere i næste update. det her var alt for nu.

2 Responses to " Bogota City – 2 uger med forberedelser "

  1. Sara Ellerbek siger:

    Tak for opdatering – det er dejligt at følge med i jeres rejse. Knus Sara

  2. Jonas Brunsnæs siger:

    Lyder til at i har det godt og får oplevet en masse fedt! Lækkert at kunne følge lidt med! FOrtsat godt eventyr til jer begge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.