Update #6 – Farvel til Bogota, Hej Nyt Eventyr og Hjemve


Så er Bogota eventyret ved at været nået sin ende efter 3 måneder, tid som nogen gange er fløjet forbi os, og andre gange har det været som om tiden ikke vil gå frem af og vi skulle blive her for altid.. Tid er noget mærkeligt noget.
Bogota har på mange måder været god ved os, og kommer til at savne meget godt såsom alle de lækre frugter, folks venlighed og imødekommenhed, og den helt vilde samarbejdes villighed jeg oplevede, billige tatoveringer, hygge med drengene her i lejligheden, og jeg kommer til at savne et bjerg som udsigt når jeg læser pibe og ryger bog på altanen, og meget mere.. Helene er måske lidt mere opsat på at komme hjem til at huske alle de gode ting hun kommer til at savne p.t. men det kommer helt sikkert når vi så er hjemme. Det bedste ved Bogota har været al den tid Helene og Jeg har fået brugt sammen, det har været skønt at have, og bliver endnu lækre at vi nu skal på 3 ugers ferie sammen!
Her er lidt billeder fra Bogota, som er taget af min kammerat Cas, Hans billeder visser både skønheden og bagsiden af Bogota og Colombien.


Jeg har haft eksamen, som var ca. lige så uortodoks som resten af skolen, 3 dages gruppe eksamen, hvor vi oppe som hold, og vi bestod med bravor, den bedste oplevelse med det, var da der var 3 af de unge colombianere vi har arbejdet med som var oppe og fortælle om hvad det har gjort ved dem at arbejde med os, og selv om jeg ikke har lavet meget direkte med de 3, blev jeg alligevel meget stolt. Specielt da jeg gik ud til Diana bag efter som en af dem hed, og hun fortalte mig med tåre i øjnene:
“Jeg har prøvet hele mit liv at ændre på tilstanden i Bogota, uden at der er sket noget og da i kom og der skete så meget blev jeg faktisk sur og jaloux over meget i kunne gøre på så lidt tid, men nu hvor det er ved at være slut og jeg kan se hvor meget der er sket, er jeg så lykkelig og inspireret til at tro på Bogota igen. Fordi noget er forandret vi har fået formål igen og vi tror på at det kan udleves.
Efter selv at have tabt modet, hvor jeg havde svært ved at finde det fede ved Bogota, var det en meget opløftende oplevelse at hører fra de folk som vi har berørt, og det fede er at de overtager den bygning vi brugte imens vi var her, for at lave et kreativt sted med et miljø der skal holde inspirationen og passionen for et bedre Bogota kørende. SEJT!

Helene havde som jeg sagde i sidste blog indlæg en tur med en svensk pige, Linda, de havde det rigtig sjovt, og nød en sjov weekend sammen, med landsby besøg, kig på vandfald og fjollen rundt inde i Bogota by.
Vi glæder os til rigtig mange ting nu, vi glæder os til at være rigtig HJEMME, vi glæder os som tossede til at se alle de dejlige mennesker som vi nu endnu mere end før ved hvor meget betyder for os, lige den del er faktisk ikke helt til at holde ud 4 uger endnu. Vi glæder os til det kolde Bord, ren luft i byen, gril på terasen, GOD slik, at vide sig sikker på gaden,  Alle de små ting som vi bare nu ved hvor meget vi skal sætte pris på.. Men før at vi skal nyde alle de ting skal vi lige nyde hinandens selvskab bare for os selv lidt endnu.

Vi tager afsted på vores Bryllups dag d. 14 Juli og så har vi 12 dage til at komme med bus ned igennem Colombien, Ecuador og Peru ned til Cusco, hvor vi skal på 8 dages tur i junglen, Machu Pichu og se alt muligt sejt.. Vi glæder os sindsygt meget, og den hjemve vi føler skal nok blive sat lidt til skamme når vi står med grøn himmel af grøn ara-papegøjer over hovedet, eller på en ø fuld af aber, eller bare når vi ligger i Junglen og sover med musikken derfra til at lulle os i søvn.. wauw! glæder mig lidt mere bare ved at skrive om det 🙂 og Glæder os til at dele oplevelserne derfra når vi kommer hjem..
Ha det godt til vi ses igen!

One Response to " Update #6 – Farvel til Bogota, Hej Nyt Eventyr og Hjemve "

  1. Exciting times, good reading 🙂
    //Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.