Corona – Foredrag og redskaber

Trivslen er under pres

Det sidste år, har jeg lært meget nyt, jeg har afholdt 140 foredrag hvor 50 har været online. Det er udfordrende at nå gennem skærmen, men jeg begynder at have fundet rytmen, samt erfaret hvad der virker med hvem, hvordan man får samtaler igang og meget mere. Jeg giver jeg gerne et online indspark til hverdagen. Mit mål er at skabe plads til det hele menneske, trods den digitale platform.

Udtalelser fra online Foredrag

Studiesteder - Social trivsel

Hvordan hjælper man nye studerende med at danne relationer i en tid, hvor alt er lukket?
Hvordan kan man lære hinanden at kende, når man ikke kan følges i kantinen, stå og småsludre i pausen eller mødes i fredagsbaren?

“De unge, som i vinter har opsøgt mig i studievejledningen, har ikke bare haft det dårligt, men meget dårligt. Især husker jeg et par af de unge mænd. De har siddet med klump i halsen og fortalt, at de ikke kunne genkende sig selv. Var vant til at have venner og fællesskab ”hjemme”, men i Aarhus følte de sig alene og ensomme. De skammede sig over, at det ikke var lykkedes at finde fodfæste på studiet og i den nye by.”
Joan, studievejleder DMJX

Jeg lavede et program med fordrag og samtale, til DMJX, og jeg gør gerne det samme for jer.

Arbejdspladser

Hvordan har du det?

Et simpelt spørgsmål er blevet tidens vigtige ledelsesværktøj.
Sådan indles en artikel fra Zetland. og det gør den fordi der er mange der ikke trives for tiden. Der mangler hyggelige kaffepauser og rutiner, der mangler socialt samværd. Det vil jeg gerne gøre mit bedste for at give et bidrag til.

Læs artikel fra Zetland HER

Læs mere om hvad jeg tænker om emnet og hvad jeg kan tilbyde i PDF’en herunder.  

Efterskoler

Mit foredrag for efterskoler er blevet afholdt online 15 gange, bare i 2021. Responsen har været overvældende, som en elev sagde ved et af dem “Det var lige præcis det jeg havde brug for at høre” 

Foredraget hedder: Venskab, Ensomhed og Corona. 

Jeg hjælper gerne med at finde en god måde at skabe dialog efter foredrager, og har udviklet et par samtaleredskaber der kan bruges i kontaktgrupperne.

Højskoler

Mit hjerte kan ærlig talt ikke rumme, at højskoleelverne ikke har fået lov at starte. Jeg har haft et par højskoleårgange online, hvor det har været tydeligt at de længes efter at starte og efter at lære hinanden at kende. 
Mit foredrag handler både om at skabe et fælles sprog for den følelse, mange oplever lige nu, en følelelse, som kan oplevers meget som ensomhed. Derefter sætter jeg dem i grupper med et samtalerspil, hvor de får en sjov og åben tid sammen.

Online samtale redskaber

Jeg er igang med at udvikle en række samtaleredskaber som i kommer til at kunne downloade herfra

Comments are closed.