Den gode snak – og hvorfor den er så vigtig

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Foredraget lærer dig, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke.

De gamle grækere studerede det som en disciplin, og den har mange genrer, men hvordan gør man egentlig? Nogle virker helt naturligt til at være gode til det, alt imens andre skal lære det. Og hvad er det, vi får ud af de gode samtaler?

Den gode samtale er med til at styrke relationen mellem mennesker, og det er en af de mest betydningsfulde faktorer, der kommer til at skabe værdi for os som mennesker. Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er ”rod” i deres relationer.

Frederik har gennem de sidste fem år arbejdet med at udvikle den gode samtale i de danske hjem og har herigennem skabt en vidensbank, som er værd at dele. Han har udviklet samtalespillet SNAK, som bruges af mere end 6000 til at skabe bedre samtaler.

”Vi har haft stor glæde af flere foredrag med Frederik. Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over, hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste. Det er ikke hverdagskost at 30 elever vil diskutere videre med foredragsholderen efter de er sluppet fri, så det vidner om et relevant og nærværende indspark til eleverne. Vi har desuden brugt spillet SNAK ved flere lejligheder i undervisningen og som en del af højskolelivet i fritiden.” – Tobias Bang, højskolelærer, Sønderborg

FOREDRAGET:

I foredraget vil Frederik tage udgangspunkt i, hvad den gode samtale egentlig er, og hvorfor den er så vigtig. Det vil lede hen til, hvordan vi alle får mange flere af de gode snakke og samtidig styrker vores sociale kompetencer. Foredraget er involverende og underholdende og vil helt sikkert ryste lidt rundt på, hvordan du fremadrettet kommer til at have samtaler.

Frederik tager fat i dybden på en let og naturlig måde, og giver god tid til at deltagerne selv kan komme på banen, og “endda” få snakket sammen.

Comments are closed.