Elementor #5553

Fælleskab - Vores flok lever hver for sig, hvad gør vi?

Frederik har gennem tre år levet i kollektiv, og er igang med at igangsætte en ny form for bofællesskab i samarbejde med Syddjurs Kommune, hvor man bruger eksisterende huse til at skabe et bofællesskab. Målet her er at opgradere naboskabet og genskabe landsbyens sammenhold. Fællesskabet i tiden bærer præg af at et ligesom alt andet skal opgraderes til at være uforpligtende og smart. Men kan fællesskabet overhovedet gøres nemt. Når mennesker mødes om noget, vil der altid være uenigheder, så måske skal fællesskaber måles udfra sin evne til at være i det svære.
 
Frederik har lavet podcast serien, det moderne fællesskab, hvor han interviewede diverse kulturpersonligheder og derigennem blev klogere på hvad fællesskabet i vores tid har brug for.

 

Først og fremmest udfordre Frederik os til at tænke mere over hvordan fællesskabet ikke kun skal komme udfra det der samler os, men også på trods af det der samler os.
 
Har du tanker om bofællesskab eller udfordringer med fællesskabet i den lokale forening er Frederiks foredrag et godt indspark til at få tankerne igang.
 
 
1 time med foredrag
30 min. Fælles samtale
 
5000 kr. 
+ kørsel fra syddjurs

Comments are closed.