Elementor #5571

Fælleskab: Vores flok lever hver for sig - hvad gør vi?

Frederik har gennem tre år levet i kollektiv, og er igang med at opbygge en ny form for bofællesskab i samarbejde med Syddjurs Kommune, hvor man bruger eksisterende huse til at skabe et bofællesskab. Målet her er at opgradere naboskabet og genskabe landsbyens sammenhold. Fællesskabet i tiden bærer præg af, at det – ligesom alt andet – skal opgraderes til at være uforpligtende og smart. Men kan fællesskabet overhovedet gøres nemt? Når mennesker mødes om noget, vil der altid være uenigheder, så måske skal fællesskaber måles ud fra deres evne til at være i det svære.
Frederik har lavet podcast serien, Det Moderne Fællesskab, hvor han interviewer diverse kulturpersonligheder og derigennem bliver klogere, på hvad fællesskabet i vores tid har brug for. Først og fremmest udfordrer Frederik os til at tænke mere over, hvordan fællesskabet ikke kun skal komme ud fra det, der samler os, men også på baggrund af det, der måske skiller os ad.
Har du tanker om bofællesskab eller udfordringer med fællesskabet i den lokale forening er Frederiks foredrag et godt indspark til at få tankerne igang.


1 time med foredrag

30 min. Fælles samtale

5000 kr. + kørsel fra Syddjurs

Comments are closed.