Foredrag

FOREDRAGSEMNER

Venskab og ensomhed

 
Venskab og ensomhed er ikke modsætninger – de er medspillere. Et godt liv rummer gode relationer. Ensomheden vil fortælle os, at der er noget, der skal gøres. Nære venskaber skal forstås for at kunne opnås. I foredraget sætter Frederik fokus på ensomhedens mange ansigter, hvordan man identificerer dem – og ikke mindst hvordan ensomheden kan kommes til livs gennem gode, nære relationer.

Den gode snak i hverdagen

 

Når du bliver træt af smalltalk og gerne vil derhen, hvor det batter. Frederik holder et foredrag der lærer dig at navigere i den gode snak, så du bliver bedre til at få de samtaler der gør, at du rykker tættere på dem, du holder af.

Styrk arbejdsfællesskabet

 

“Du skal passe bedre på dig selv” er den mest velmenende og skadelige sætning, vi kan sige til hinanden. Det kræver en særlig psykisk tryghed at turde fortælle, når man har det svært, når opgaverne, man bliver givet, ikke matcher ressourcerne, eller når livet simpelthen brænder på. 

Dette foredrag er en opsang til arbejdskulturen, hvor vi må blive bedre til at passe på hinanden frem for at passe os selv.

Workshop for lærere Styrk fællesskabet som et præventiv mod ensomhed

 

Giver lærerstaben en bedre forståelse for hvordan de kan styrke fællesskabet i klasserne, for dermed at bekæmpe følelelsen af ensomhed, og give eleverne et sted at høre til og føle sig set. Workshoppen leveres i et tilgængeligt sprog, hvor teoretisk forståelse levende formidles, og hjælper med at finde en praktisk tilgang til det gode fællesskab.

Forløbet skræddersyes til de behov der er på skolen, tag kontakt for at høre mere.

SNAK og ÆD

 

Gourmet-bålmad og gode snakke i skoven: et personaleevent,  der skaber plads til hygge og nærvær. At skabe rum for meningsfyldte samtaler kan være det bærende element i en kultur, der modvirker stress. SNAK og ÆD eventet er en måde at foregribe stress på en behagelig måde.
Kan også bruges til vennegrupper, poltabend og mere til.

Fælleskab - Vores flok lever hver for sig, hvad gør vi?

 
Fællesskab tager mange former. For at skabe et stærkt fællesskab – om det er i en forening, et bofællesskab, landsby eller andet – så kræver det en bestemt kultur. Frederik inviterer til at forstå, hvordan vi bevidst kan skabe skabe gode, naturlige fællesskaber. 

Meningen med livet, lykke og andre små spørgsmål


“For mig er meningen med livet ikke noget vi selv vælger, det er noget vi oplever, når vi lever op til et ansvar”
Frederik Svinth

I dette foredrag tages de spørgsmål op, men der bliver kun brugt små ord, og det handler om at giver svarene en mening vi kan forstå og bruge i vores hverdag.

Comments are closed.