Gode samtaler i hverdagen styrker trivsel

Gode samtaler afhjælper konflikter og skaber bedre fælles forståelse.

Frederik Svinth giver et berigende oplæg om, hvordan man som arbejdsplads afhjælper stress og skaber grobund for trivsel ved at give plads til flere gode samtaler.

Det er ikke raketvidenskab – tværtimod er det nødvendigt at gøre det simpelt, for der er ikke noget værre, end hvis vores almindelige samtaler begynder at få en mekanisk smag.

“Frederik gav os et forfriskende og berigende oplæg om, hvordan vi kan få flere gode snakke. Der var ingen fine følelser, det var i bedste forstand ganske banalt og derfor også brugbart. Vi fik set nye sider af hinanden og skabt et bedre fundament til at forstå hinanden i virksomheden. Frederiks oplæg er ikke kun brugbart til arbejdslivet – også i privatlivet har vi fået et værktøj, der hjælper os tættere på vores medmennesker.”

Mads Søeborg Larsen – Napp.dk

Konflikter opstår som regel på grund af to ting: Misforståelser, og det at man tillægger hinanden dårlige intentioner for handlinger. Begge dele kan afhjælpes ved at skabe forståelse for, hvordan vi får flere gode snakke. Den bedste måde at undgå fordømmelse, er ved at skrue op for nysgerrigheden for hinanden.

I foredraget leverer Frederik oplæg og øvelser og afslutningsvist underviser han i, hvordan man med udgangspunkt i SNAK-spillet kan understøtte åbenhed og mødes som mennesker.

Efter foredraget trænes teamet i at spille SNAK sammen. De efterlades med et vedvarende værktøj til trivsel og forståelse på arbejdspladsen.

Comments are closed.