Ledelse af dig selv og andre (Workshop)

En workshop til at styrke, udvikle eller skabe lederkompetencer. Et opgør med flosklerne og kritisk stillingtagen til moderne lederstile.

“Spændende og godt, rigtig rart at var nede på jorden og man fik virkelig øjnene op for ledelse, på et mere håndgribeligt niveau” – Kursist fra innovative event mangament

I dagen Danmark er der mange lederstile, og mange bud på hvordan man bliver den perfekte leder. Der er skrevet lange bøger om emnet og der er udviklet systemer der skærper både top- og mellemlederes kompetencer.

Når man ser på, hvad der gør mennesker til gode ledere, vil man meget ofte se på deres menneskelige egenskaber, fordi langt de fleste ledere har med mennesker at gøre. Der er bare rigtig mange ledere, der glemmer at de har med mennesker at gøre i jagten på effektivisering og besparelser.

“Skide god underviser. Meget relevant. Meget lærerigt” – Kursist fra innovative event mangament

Frederik vil se på en lang række faldgruber ved de eksisterende ledelsesmodeller. Det er en kritisk stillingtagen til det etablerede og et opgør med hvad, der rent faktisk skaber værdi og resultater, og hvad der ikke gør.

WORKSHOPPEN:

Workshoppen tager fat i mange af de gængse begreber indenfor ledelse og gransker dem. Deltagerne bringer egne begreber ind i plenum, og Frederik vil herefter tilgå dem fra nye vinkler. Det er et opgør med flosklerne, og lærer deltagerne at stille kritiske spørgsmål til de ledelsesteorier og stile de præsenteres for. Igennem denne process bliver deltagerne mere bevidste om, hvad der er styrker og svagheder ved de forskellige metoder, og i stand til at identificere hvad der kan være attraktivt og uattraktivt for dem selv (og andre), som ledere.

Deltagerne vil blive givet en række værktøjer til deres ledelsesværktøjskasse. Disse værktøjer skal de selv tage ejerskab over, gøre til deres egne og bruge til at styrke deres ledelseskompetencer. Der lægges op til selvstændighed og en medbestemmelse omkring hvad der er den gode leder.

Hent PDF med mere info og pris her

Comments are closed.