Venskab og ensomhed

INDDRAGENDE, SJOVT OG VARMT FOREDRAG. Hvad er et godt venskab egentlig, og hvordan håndterer vi ensomhed i vores og andres liv?

Frederik holder et jordnært og personligt foredrag, der rummer tanker om det gode venskab og forståelse for den ensomhed, vi alle kan opleve i vores liv.
Vi skal passe på vores nære venskaber, da de er noget det af mest værdiskabende for os mennesker. Gode kvalitets-relationer imellem mennesker er altafgørende, når man ønsker at komme ensomhed og isolation til livs – og det er følelser, som alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt deres liv.
Alle møder ensomheden igennem tilværelsen –men er det den forbigående ensomhed, ‘Gæsten’, eller den mere vedvarende, ‘Indflytteren’? Og kunne vi forestille os, at der findes en ting som smuk ensomhed? Foredraget tager et kig på ensomheds mange ansigter og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, når den fortjener sparket.

De gode venskaber kommer ikke bare af sig selv, og for nogle er det sværere end for andre. Det er godt at få flere ord for netop det gode venskab, så man kan få dem sat på benene og styrket dem, man har.

Tid: 2 timer (kan tilpasses formål) inkl. pause og tid til spørgsmål

Pris: 5000 kr. (ekskl.. moms og kørsel)

Målgruppe: Frederik er en dynamisk formidler, der taler til alle målgrupper. Emnet virker efter erfaring relevant for både unge og ældre.

Frederik Svinth har udviklet kortspillet SNAK, solgt i 7000 eksemplarer. I de sidste 6 år har Frederik arbejdet sammen med mange store organisationer i kampen mod ensomhed.
Han har holdt foredrag over 250 gange på mange af landets højskoler, i kirker, virksomheder mm. for at sætte fokus på vigtigheden af gode, nære relationer som en kurs væk fra den stigende ensomhed.

“Igen har Frederik Svinth været på Rødding Højskole og holdt et oplæg om venskab og ensomhed for vores elever i begyndelsen af deres ophold. Det gjorde han som altid på en meget nærværende måde krydret med en række personlige eksempler og diskussioner  i øjenhøjde med eleverne. Således går eleverne altid fra Frederiks oplæg med stort udbytte, der direkte omsættes i den efterfølgende dagligdag med en større opmærksomhed på hinanden”.

Mads Rykind – Rødding Højskole

Comments are closed.