Skab en kultur hvor sårbarhed er okay

Frederik har i en årrække mødt mange unge mennesker og har opnået en forståelse for deres oplevelser med ensomhed, venskab og fællesskaber. Hans erfaringer har givet ham en indsigt i de udfordringer, som unge i dag står overfor. Det er en afgørende faktor at skabe en stærk og støttende kultur omkring de unge for at give dem en oplevelse af, at det er okay at være sårbar. Han deler perspektiver på, hvordan man som lærer kan bidrage til at skabe en kultur, hvor sårbarheden er accepteret og værdsat.

Frederiks oplæg skal være med til at inspirere, jer der arbejder med unge, til at tage en aktiv del i at forme den kultur, der vil præge de unge mennesker og hjælpe dem med at skabe meningsfulde forbindelser og relationer i deres liv.

Foredragets struktur: 

Frederik tager altid hensyn til den enkelte arbejdsplads og begivenhed. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1,5 time med en halv times brug af samtalekort fra Frederiks virksomhed SNAK. Samtalekortene vil indgå som et relevant praktisk udgangspunkt for en snak om “den gode samtale”.

Workshop

STYRK KLASSEFÆLLESKABET

Workshoppen giver lærerstaben en bedre forståelse for, hvordan de kan styrke fællesskabet i klasserne samt skolen og dermed bekæmpe følelsen af ensomhed. De får redskaber til at give eleverne et sted at høre til og føle sig set. Workshoppen leveres i et tilgængeligt sprog, hvor teoretisk forståelse levende formidles og giver en praktisk tilgang til at skabe det gode fællesskab. Der gives også råd til samtalen med den unge.

få et tilbud

  • "Frederik tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomheden omfavner han nænsomt og livsklogt, så eleverne efterlades både forandret og forundret samt en hel del klogere på sig selv og ikke mindst hinanden. Jeg kan kunne give Frederik og hans foredrag de allerbedste anbefalinger."

    Tobias Bang, Idrætshøjskolen i Sønderborg
  • "Vi har haft stor glæde af flere foredrag med Frederik. Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste."

    Søren Mølgaard Kristensen, Forstander, Egmont Højskolen 
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.