Hvordan skaber man meningsfulde relationer og stærke fællesskaber?

Frederiks foredrag til gymnasieelever bringer temaerne venskab, ensomhed, fællesskab og samtale i spil og som et nyt led, også iværksætteri, fra hyggeprojekt til etableret virksomhed.

Det er et personligt og inddragende foredrag, der giver forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis den ikke skal slå rod. Det giver eleverne et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber og det giver praktiske og tilgængelige tilgange til den gode samtale i hverdagen.  

Frederik fortæller bl.a. om egne erfaringer med at skabe venskaber og om de ønsker og forventninger, vi kan have til os selv og vores venskaber, som kan ende ud i en stor ensomhedsfølelse.  

Frederik giver eleverne værktøjer og gode råd til at skabe meningsfulde relationer og gode samtaler. Gode samtaler er nøglen til at styrke forholdet mellem mennesker og skabe værdi i vores liv.

Måske har I set Frederik i Løvens Hule. Han har nemlig været med i både 2023 og igen i 2024. I 2024 investerede løven, Nikolaj Nyholm (Astralis), i SNAK og eksponeringen af SNAK blev markant.

Foredraget struktur

Frederik tager altid hensyn til den enkelte skole, begivenhed og publikums alder. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1,5 time med en halv times brug af samtalekort fra Frederiks virksomhed SNAK. Samtalekortene vil indgå som et relevant praktisk udgangspunkt for en snak om “den gode samtale”.

FOREDRAG

VENSKAB OG ENSOMHED

Det er i ungdomsårene, at vi danner mange nye relationer og har mange tanker omkring hvem vi er og hvor vi “hører hjemme”.  Med Frederiks foredrag, gymnasieelever giver han praktiske og nærværende tilgange til den gode samtale i hverdagen. Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os.

At være ensom og at forholde sig til venskaber, fylder meget i årene på f.eks. gymnasiet og Frederik giver derfor et personligt og inddragende foredrag, hvor eleverne får et sprog for, hvordan de skaber dybe og gode venner. 

Få et tilbud

FOREDRAG

IVÆRKSÆTTERI MED HJERTET SOM DRIVKRAFT

Interessen for iværksætteri er enorm i Danmark. Rejsen fra drøm til virkelighed er fyldt med nerve.

I dette foredrag tager SNAK-stifteren, Frederik Svinth, jer med på sin rejse fra idé til virksomhed, videre til national platform med investorer og med udsigt til en kommende international rejse. 

Foredraget udmærker sig ved at være virkelighedsnært og relevant. Frederik har ikke solgt sin virksomhed SNAK for et kæmpe millionbeløb. Det er en iværksætterrejse med hjertet og indholdet forrest, præcis som det er for de fleste danskere der starter egen virksomhed. Foredraget drukner derfor ikke i buzzword som kun garvede investorer reelt forstår betydningen af.

Samtidig er det også fortællingen om et hyggeprojekt, der har vokset sig markant og i dag har solgt over +100.000 spil på dansk og engelsk. SNAK har 4 medarbejdere, 3 aktive investorer og udsigt til vækst i både Danmark og internationalt. 

Frederik tager jeres deltagere med bag kulisserne, hvor drømme bliver skabt, hvor adskillige muligheder og overvejelser står i kø, og hvor samarbejde, udvikling og konstante prioriteringer er med til at sikre benzin på Frederiks ukuelige iværksættermotor. 

få et tilbud

WORKSHOP

STYRK KLASSEFÆLLESKABET: WORKSHOP FOR LÆRERE

Workshoppen giver lærerstaben en bedre forståelse for, hvordan de kan styrke fællesskabet i klasserne samt skolen og dermed at bekæmpe følelsen af ensomhed. De får redskaber til at give eleverne et sted at høre til og føle sig set. Workshoppen leveres i et tilgængeligt sprog, hvor teoretisk forståelse levende formidles og giver en praktisk tilgang til at skabe det gode fællesskab. Der gives også råd til samtalen med den unge.

Få et tilbud

FOREDRAG

FORÆLDREARRANGEMENT

Elevernes største læremestre i at begå sig socialt er ofte forældrene. Derfor er det også interessant og givende, at give unge og deres forældre en fælles oplevelse og reference, når det kommer til at forstå ensomhed og venskab.

få et tilbud

  • "Frederik holdt et virkelig spændende oplæg om venskab og ensomhed, som helt tydeligt vandt genklang hos eleverne. Det var en stor hjælp, at der blev sat ord på, at alle nogle gange kan føle sig ensomme, uden at der af den grund er noget alvorligt galt. Det hører med til det at være et menneske. Oplægget indgød samtidig eleverne mod og håb for fremtiden ved at de blandt andet blev gjort opmærksomme på, at de selv har handlemuligheder og ikke blot er passive ofre i en tid, hvor der bliver talt meget om unges afhængighed af sociale medier."

    Peter Fink, Vicerektor, Stenhus Gymnasium
  • "Frederik er meget nærværende i klasselokalet, og hans oplæg og spil rammer direkte ned i elevernes skolehverdag, hvor relationer og venskaber er omdrejningspunktet for en god og sund trivsel. Vi har brugt Frederik i forbindelse med, at eleverne nu er tilbage i klasselokalerne på skolen efter Covid19-nedlukningen, hvor vi har haft et behov for at sætte det gode venskab på dagsordenen - et venskab, hvor vi både ser og hjælper hinanden. Frederik er en dygtig formidler, og han er skarp til at udfordre eleverne."

    Morten Adler Tommerup, Vicerektor Aarhus Business College
  • "Han mestrer at tale i øjenhøjde med sit publikum og kombinerer sin store indsigt og faglighed med egne erfaringer. Jeg kan varmt anbefale ham til andre, der vil sætte fællesskab og ensomhed på dagsordenen.”

    Joan Husted, Studievejleder og lektor, DMJX, Journalistik
1 Fra 3

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.