Foredrag til kirkecafé eller indslag for konfirmander

Som erfaren foredragsholder, med fokus på emner som relationer, ensomhed og fællesskaber, har Frederik et bredt kendskab til de danske kirkemiljøer. Uanset om du er 13 eller 80 år, er Frederik dygtig til at gøre sit foredrag relevant og selvom omdrejningspunktet er nu og her og vores fremtid, er han ikke bleg for at inddrage referencer til både Grundtvig og Kierkegaard i sine foredrag.

Frederiks foredrag formår at rumme alle mennesker, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os. Vi har stort set alle sammen følt os ensomme og vi kan, ifølge Frederik, altid fylde vores liv med flere meningsfulde samtaler.

Foredraget struktur
Frederik tager altid hensyn til det enkelte arrangement, lokation og publikumsgruppe. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1-1,5 time.

Foredrag

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed.

Frederiks foredrag vedrører os alle, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os.

Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver publikum et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

Foredrag

DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Foredraget lærer publikum, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke. 

Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er “rod” i ens relationer. 

Med dette foredrag giver Frederik publikum praktiske og tilgængelige tilgange til den gode samtale i hverdagen.

få et tilbud

Udtalelse

KONFIRMANDER

"I Hornslet Kirke er det nu næsten blevet en tradition at invitere Frederik Svinth til at holde oplæg for hele skolens 7. årgang. Grunden er, at Frederik på fornemste vis formår at ramme de helt unge mennesker med sit fokus på venskab og det at høre hjemme et sted. Han taler, så der lyttes, og han skaber grobund for, at der kan tales, når han igen og igen får de unge mennesker til at åbne sig for hinanden og tale sammen ud fra de samtalekort, han har lavet til unge.

Ikke to besøg af Frederik er ens, for han er utroligt lydhør over for særlige vinkler på netop dette besøg. Jeg kan kun anbefale alle, både unge og knap så unge, at få besøg af Frederik. Man går hjem med større indsigt i både sig selv og verden. Og ikke mindst: med håb."

Sognepræst Lene Hauge, Hornslet Kirke.

 • I Vor Frue kirke havde vi fornøjelsen af at have besøg af Frederik, til et foredrag der primært var rettet mod de unge mennesker i sognet. Frederik kom med et enormt drive, tilstedeværelse og engagement som
  smittede af på alle på kirkebænkene! Emnet om venskab og ensomhed, vækkede genklang hos alle, uanset alder, er min vurdering. At dømme ud fra spørgelysten både til foredraget og efterfølgende så ramte Frederik hovedet på sømmet, og så virkelig de unge og deres livssituation og hvad der rører sig i deres liv. Og selv sidder jeg tilbage med følelsen af, at det var en samtale der kun lige blev taget hul på, og som meget gerne måtte have fortsat i længere tid! (og så er Frederik også en foredragsholder der tager det seriøst, når han træder ind i kirkens rum og holder foredrag)

  Michelle Holst, Præst, Vor Frue Kirke Aalborg
 • "Vi har lige haft besøg af Frederik i Fredens Kirke på Østerbro, hvor han holdt en temaaften om ”venskab og ensomhed”. Det gjorde han på en inspirerende, levende og nærværende måde. Vi var en forsamling med spredt aldersfordeling, ca 13-60 år, og Frederik formåede at tale til både unge og ældre, på en vedkommende, udfordrende og humoristisk måde. Der blev skabt gode refleksioner og eftertanker. Kan meget varmt anbefales til både unge og ældre."

  Birgitte List, Præst i Fredens-Nazaret kirke på Østerbro
 • "Vi havde besøg af Frederik til en højskoleaften, hvor publikum var i alle aldre mellem 18 og 80 år. Frederik formåede at tale til alle og ramte med nerve og nærvær lige ind i følelser og oplevelser, som er velkendte for os alle – uanset alder. Der var virkelig stof til eftertanke."


  Vibeke Lundbo, Forstander, Højskolen Skærgården
 • "I Hornslet Kirke er det nu næsten blevet en tradition at invitere Frederik Svinth til at holde oplæg for hele skolens 7. årgang. Grunden er, at Frederik på fornemste vis formår at ramme de helt unge mennesker med sit fokus på venskab og det at høre hjemme et sted. Han taler, så der lyttes, og han skaber grobund for, at der kan tales, når han igen og igen får de unge mennesker til at åbne sig for hinanden og tale sammen ud fra de samtalekort, han har lavet til unge.

  Ikke to besøg af Frederik er ens, for han er utroligt lydhør over for særlige vinkler på netop dette besøg. Jeg kan kun anbefale alle, både unge og knap så unge, at få besøg af Frederik. Man går hjem med større indsigt i både sig selv og verden. Og ikke mindst: med håb."

  Sognepræst Lene Hauge, Hornslet Kirke
1 Fra 4

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.