• "Frederik leverer et bemærkelsesværdigt, anderledes og tankevækkende foredrag med vigtige budskaber. Han er utrolig nærværende, intuitiv og empatisk og har sit publikum med hele vejen igennem, med en høj energi og smittende optimisme. Frederik formår at bruge humor krydret med sin livserfaring og teori om selv de sværreste emner i livet. Vi oplevede efter foredraget, at stemningen til eventet skiftede markant. Samtalerne blev dybere og mere nærværende, tonelejet lavere ved borderne, og alle kom tættere på hinanden. Vi brugte SNAK-kort efter foredraget og forlængede dermed de gode snakke og den nærværende og reflesive atmosfære."   

    Mie Ingemann, GE HealthCare

FOREDRAG

HUMORISTISK INDSLAG MED DYBDE OM DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. oplægget lærer dig, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke. 

Denne udgave af foredraget har en mere let tone, og er et festligt indslag med dybde.

Få et tilbud

  • "Foredraget med Frederik var inspirerende og rørende, og med meget enkle øvelser, fik vi allesammen tips til, hvordan vi kan komme et spadesstik dybere og give en samtale mere indhold. Det skabte en fantastisk stemning til vores event."

    Rikke, LittleBigHelp, Fundraiser event

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.