EVENTTALK

STYRK DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. oplægget lærer dig, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke. 

Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er “rod” i ens relationer. 

"En hurtigere måde at skabe følelsen af fællesskab og håb, har jeg aldrig mødt.”

  • Frederik formåede, at kommunikere klart ud til alle de mange lyttere og der var et totalt fokus. Med let humor, rolig stemme og behageligt kropsprog skabte Fredrik et rum, som vi alle havde lyst til, at være en del af. På kort tid fik vi alle følelsen af, at være venner med Frederik. Rigtig gode venner. Det er det, der gør Frederik særlig han betager os på en måde, som får os til at slappe af og finde det bedste frem i os selv og hinanden.


    Julie Due Steffensen - Wall of Sound

  • Hans input til hvordan man skaber bedre samtaler blev leveret på fantastisk vis. Thumbs Up for Frederik og hans mission om at få os alle til at snakke bedre sammen!

    Jannik Pedersen Relationsfabrikken, netværksgrupper

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.