Få inspiration til et liv fyldt med meningsfulde samtaler, dybe relationer og venner for livet

Gennem en lang karriere som foredragsholder har Frederik formidlet til en bred vifte af målgrupper, og han har en unik evne til at sætte sig ind i modtagerens ståsted. Hans indblik i livet med et handicap udspringer fra personlige erfaringer, arbejdsliv og utallige foredrag for forskellige handicaporganisationer.

Foredraget tager udgangspunkt i emnerne: venskab, ensomhed, relationer og den gode samtale, alt efter hvilket fokus der ønskes. Frederik er ikke berøringsangst når det kommer til følsomme emner og han formår at skabe en atmosfære, hvor publikum føler sig forstået og accepteret, uanset hvor de befinder sig i livet. 

Foredraget struktur

Frederik tager altid hensyn til det enkelte arrangement, lokation og publikumsgruppe. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1,5 time med en halv times brug af samtalekort fra Frederiks virksomhed SNAK. Samtalekortene vil indgå som et relevant praktisk udgangspunkt for en snak om “den gode samtale”.

Foredrag

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed.

Frederiks foredrag vedrører os alle, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os.

Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver publikum et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

Foredrag

DEN GODE SAMTALE

Gode samtaler skaber gode relationer. Når vi sætter ord på hvad der er i spil indeni, kan det opleves som at blive set og mødt. Men med handikap, kan samtalen også blive udfordret. Frederik giver i sit foredrag fem råd, til flere gode snakke, som imødekommer deltagernes særlige behov.

Kontakt Frederik og få et tilbud

  • Jeg hørte kun gode tilbagemeldinger fra dem jeg nåede at tale med efterfølgende , så vi siger tusinde tak for foredraget. Det var store emner , som er godt at få berørt og jeg vil gerne komplimentere Frederiks tilgang til dem og hans evner til at formidle samme.

    Turnerforeningen
  • Vi har haft stor glæde af flere foredrag med Frederik. Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste.

    Søren Mølgaard Kristensen – Forstander Egmont Højskolen 
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.