Venskab, fællesskab og ensomhed

At gå i skole er andet end lektier, gruppearbejde og powerpoints. Det omfatter i høj grad at skabe venskaber og fællesskaber og om at kunne føle sig ensom i et fællesskab. Frederik bringer sig selv i spil i sit foredrag, så det bliver levende og nærværende. Han fortæller bl.a. om egne erfaringer med at skabe venskaber og om de ønsker og forventninger, vi kan have til os selv og vores venskaber, som kan ende ud i en stor ensomhedsfølelse.  

Frederik giver eleverne værktøjer og gode råd til at skabe meningsfulde relationer og gode samtaler. Gode samtaler er nøglen til at styrke forholdet mellem mennesker og skabe værdi i vores liv.

FOREDRAG

VENSKAB OG ENSOMHED FOREDRAG FOR BØRN

Foredraget om den gode samtale lærer eleverne at få mange flere af de gode snakke og de bliver ført ind i emner omkring ensomhed og venskaber. At være ensom og at forholde sig til venskaber, fylder meget især i udskolingen og Frederik giver derfor et personligt og inddragende foredrag, hvor eleverne får et sprog for, hvordan de skaber dybe og gode venner. 

Få et tilbud

WORKSHOP

STYRK KLASSEFÆLLESKABET: WORKSHOP FOR LÆRERE

Workshoppen giver lærerstaben en bedre forståelse for, hvordan de kan styrke fællesskabet i klasserne samt skolen og dermed at bekæmpe følelsen af ensomhed. De får redskaber til at give eleverne et sted at høre til og føle sig set. Workshoppen leveres i et tilgængeligt sprog, hvor teoretisk forståelse levende formidles og giver en praktisk tilgang til at skabe det gode fællesskab. Der gives også råd til samtalen med den unge.

Få et tilbud

FOREDRAG

FORÆLDREARRANGEMENT

Elevernes største læremestre i at begå sig socialt er ofte forældrene. Derfor er det også interessant og givende, at give unge og deres forældre en fælles oplevelse og reference, når det kommer til at forstå ensomhed og venskab.

Få et tilbud

  • "Han fik eleverne til at reflektere, til at tale sammen, lytte til hinandens fortællinger og være nysgerrige. Samtalerne fik pludselig en helt anden dimension og de fik talt med andre end de plejer."

    Henriette Winther Jacobsen, Ungdomscenter Vejle
  • "Frederik er en meget nærværende foredragsholder, som forstår sit publikum. Vores 10. klasses elever har efter Frederiks foredrag, fået mere mod til at italesætte deres udfordringer og bekymringer. Det har skabt en kultur, hvor de unge i højere grad lytter og hjælper hinanden med at klare ungdomslivet. Vi kan varmt anbefale Frederiks foredrag om ensomhed og venskab."

    Mads Møller Mikkelsen, Rektor, Viborg Ungdomsskolen  
  • ”Frederik holdt et virkelig spændende oplæg om venskab og ensomhed, som helt tydeligt vandt genklang hos eleverne. Det var en stor hjælp, at der blev sat ord på, at alle nogle gange kan føle sig ensomme, uden at der af den grund er noget alvorligt galt. Det hører med til det at være et menneske. Oplægget indgød samtidig eleverne mod og håb for fremtiden ved at de blandt andet blev gjort opmærksomme på, at de selv har handlemuligheder og ikke blot er passive ofre i en tid, hvor der bliver talt meget om unges afhængighed af sociale medier.”

    Peter Fink, Vicerektor, Stenhus Gymnasium
1 Fra 3

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.