Inspiration til et liv fyldt med meningsfulde samtaler, dybe relationer og venner for livet

Mød Frederik Svinth, foredragsholder og iværksætter af virksomheden SNAK, hvor hans mission er at skabe flere gode samtaler mellem mennesker. Et budskab han også fik frem, da han deltog i Løvens Hule tilbage i januar 2023.  

Oplev Frederik på slap line, når han, med personlige referencer, formidler om venskaber, fællesskaber, relationer og ikke mindst, et liv fyldt med meningsfulde samtaler. For hvordan skaber man venner for livet? Og hvordan forholder man sig til en borende ensomhedsfølelse? 

Frederiks foredrag formår at rumme alle mennesker, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os. Vi har stort set alle sammen følt os ensomme og vi kan, ifølge

Foredrag

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed. Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver publikum et sprog for, hvordan man skaber dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

Foredrag

DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Foredraget inspirerer publikum til at få mange flere af de gode snakke. 

Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er “rod” i ens relationer. 

Kontakt Frederik og få et tilbud

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.