Få inspiration til et liv fyldt med meningsfulde samtaler, dybe relationer og venner for livet

Gennem en lang karriere som foredragsholder har Frederik formidlet til en bred vifte af målgrupper, og han har en unik evne til at sætte sig ind i modtagerens ståsted. Hans indblik i livet med et handicap udspringer fra personlige erfaringer, arbejdsliv og utallige foredrag for forskellige handicaporganisationer.

Foredraget tager udgangspunkt i emnerne: venskab, ensomhed, relationer og den gode samtale, alt efter hvilket fokus der ønskes. Frederik er ikke berøringsangst når det kommer til følsomme emner og han formår at skabe en atmosfære, hvor publikum føler sig forstået og accepteret, uanset hvor de befinder sig i livet. 

Måske har I set Frederik i Løvens Hule. Han har nemlig været med i både 2023 og igen i 2024. I 2024 investerede løven, Nikolaj Nyholm (Astralis), i SNAK og eksponeringen af SNAK blev markant.

Foredraget struktur

Frederik tager altid hensyn til det enkelte arrangement, lokation og publikumsgruppe. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1,5 time med en halv times brug af samtalekort fra Frederiks virksomhed SNAK. Samtalekortene vil indgå som et relevant praktisk udgangspunkt for en snak om “den gode samtale”.

Foredrag

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed.

Frederiks foredrag vedrører os alle, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os.

Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver publikum et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

Foredrag

DEN GODE SAMTALE

Gode samtaler skaber gode relationer. Når vi sætter ord på hvad der er i spil indeni, kan det opleves som at blive set og mødt. Men med handikap, kan samtalen også blive udfordret. Frederik giver i sit foredrag fem råd, til flere gode snakke, som imødekommer deltagernes særlige behov.

få et tilbud

Foredrag

IVÆRKSÆTTERI MED HJERTET SOM DRIVKRAFT

Interessen for iværksætteri er enorm i Danmark. Rejsen fra drøm til virkelighed er fyldt med nerve.

I dette foredrag tager SNAK-stifteren, Frederik Svinth, jer med på sin rejse fra idé til virksomhed, videre til national platform med investorer og med udsigt til en kommende international rejse. 

Foredraget udmærker sig ved at være virkelighedsnært og relevant. Frederik har ikke solgt sin virksomhed SNAK for et kæmpe millionbeløb. Det er en iværksætterrejse med hjertet og indholdet forrest, præcis som det er for de fleste danskere der starter egen virksomhed. Foredraget drukner derfor ikke i buzzword som kun garvede investorer reelt forstår betydningen af.

Samtidig er det også fortællingen om et hyggeprojekt, der har vokset sig markant og i dag har solgt over +100.000 spil på dansk og engelsk. SNAK har 4 medarbejdere, 3 aktive investorer og udsigt til vækst i både Danmark og internationalt. 

Frederik tager jeres deltagere med bag kulisserne, hvor drømme bliver skabt, hvor adskillige muligheder og overvejelser står i kø, og hvor samarbejde, udvikling og konstante prioriteringer er med til at sikre benzin på Frederiks ukuelige iværksættermotor. 

Få et tilbud

  • "Jeg hørte kun gode tilbagemeldinger fra dem jeg nåede at tale med efterfølgende , så vi siger tusinde tak for foredraget. Det var store emner , som er godt at få berørt og jeg vil gerne komplimentere Frederiks tilgang til dem og hans evner til at formidle samme."

    Turnerforeningen
  • "Vi har haft stor glæde af flere foredrag med Frederik. Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste."

    Søren Mølgaard Kristensen, Forstander, Egmont Højskolen 
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.