At stå på egne ben, være en del af et fællesskab og skabe nye relationer

Livet indeholder mange overgange. Et af de mere komplekse er at gå fra en tryg ungdomsuddannelse til en større uddannelsesinstitution, hvor man pludselig selv skal være meget opsøgende og udadvendt, for at danne nye relationer. 

Frederiks foredrag tager de studerende med på hans personlige rejse ind og ud af forskellige venskaber, fællesskaber og relationer, så de studerende har noget at spejle sig i. Han bringer sig selv i spil, men altid med et fagligt udgangspunkt. Han kommer med konkrete råd og rammer direkte ned i en hverdag som de studerende kan relatere til.  

Foredraget kommer omkring temaer som venskab, ensomhed, fællesskab og den gode samtale.  

Struktur og tilgang

Frederik tager altid hensyn til den enkelte uddannelsesinstitution, begivenhed og publikums. Foredragets varighed er som udgangspunkt 2 timer med en halv times brug af samtalekort fra Frederiks virksomhed SNAK. Samtalekortene vil indgå som et relevant praktisk udgangspunkt for en snak om “den gode samtale”. 

Frederiks fortæller med en personlig nerve og en stor vidensbank, fra litteratur og popkultur. Det bliver formidlet let og tilgængeligt, alt imens der strømmer en kilde af viden under det hele.
Frederik har modet til at virke banal, uden at det han siger er det.

FOREDRAG

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed. Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver de studerende et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

FOREDRAG

DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Foredraget lærer de studerende, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke. 

Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er “rod” i ens relationer. 

Med dette foredrag giver Frederik praktiske og tilgængelige tilgange til den gode samtale i hverdagen. 

Kontakt Frederik og få et tilbud

  • På Danmarks Medie- og Journalisthøjskole brugte vi Frederik Svinth, som en del af vores trivselsindsats her i Corona-tiden. Journaliststuderende kan være et kritisk publikum, men Frederik havde dem i sin hule hånd. Han mestrer at tale i øjenhøjde med sit publikum og kombinerer sin store indsigt og faglighed med egne erfaringer. Jeg kan varmt anbefale ham til andre, der vil sætte fællesskab og ensomhed på dagsordenen.

    Joan Husted, Studievejleder og lektor, DMJX, Journalistik
  • Vi havde fornøjelsen af at bruge Frederik til de internationale semesterprogramstuderende. De tæller både danske og udenlandske studerende fra 18 forskellige lande og adskillige venter på at kunne komme til Danmark og arbejder online hjemmefra. Alle var rigtig glade for oplægget og spillet, og føler sig nu meget mere trygge ved at have nogen at tage fat i og lave online aktiviteter sammen med. Frederik formåede at lave en dejlig og tryg stemning i løbet af oplægget, og fik de studerende til at komme med deres erfaringer på tværs af forskellige kulturer.

    Inger Munk, Head DMJX International/Consortium Coordinator Mundus Journalism International Department
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.