Et foredrag om venskaber, ensomhed og fællesskaber

Tiden på højskole er for de fleste en helt særlig tid. En tid hvor det er fedt at komme derfra med nye gode venner.

Frederiks fortæller personligt om sin egen ungdom, hvor mange nye venner kom til, og hvordan han oplevede en tvivl om, hvem af dem, der egentlig var kommet tæt på og omvendt. Det fulgte ham i mange år, indtil han lærte at sætte ord på det, og ændre sine venskaber til at give ham den nærhed, han længtes efter. 

Frederik er forfatter til bogen Venner for livet, som går i dybden med at give venskab et fælles sprog og forståelse.

Måske har I set Frederik i Løvens Hule. Han har nemlig været med i både 2023 og igen i 2024.

Foredraget struktur

Frederik har stor erfaring med højskoler, og tager altid hensyn til den enkelte højskole, begivenhed og elevgruppe. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1,5 time med en halv times brug af samtalekort fra Frederiks virksomhed SNAK.

FOREDRAG

VENNER FOR LIVET

I foredraget bliver højskoleeleverne ført ind i emnerne ensomhed og venskaber. Venskaber, fylder meget især i på højskolen og Frederik giver derfor et personligt og inddragende foredrag, hvor eleverne får et sprog for, hvordan de skaber dybe og gode venskaber. Foredraget er let forståeligt og humoristisk trods de lidt tunge emner.
Elevernes respons er til at føle på, de glædes over at få et sprog noget der fylder så meget i deres hverdag.

Få et tilbud

FOREDRAG

IVÆRKSÆTTERI MED HJERTET SOM DRIVKRAFT

Interessen for iværksætteri er enorm i Danmark. Rejsen fra drøm til virkelighed er fyldt med nerve.

I dette foredrag tager SNAK-stifteren, Frederik Svinth, jer med på sin rejse fra idé til virksomhed, videre til national platform med investorer og med udsigt til en kommende international rejse. 

Foredraget udmærker sig ved at være virkelighedsnært og relevant. Frederik har ikke solgt sin virksomhed SNAK for et kæmpe millionbeløb. Det er en iværksætterrejse med hjertet og indholdet forrest, præcis som det er for de fleste danskere der starter egen virksomhed. Foredraget drukner derfor ikke i buzzword som kun garvede investorer reelt forstår betydningen af.

Samtidig er det også fortællingen om et hyggeprojekt, der har vokset sig markant og i dag har solgt over +100.000 spil på dansk og engelsk. SNAK har 4 medarbejdere, 3 aktive investorer og udsigt til vækst i både Danmark og internationalt. 

Frederik tager jeres deltagere med bag kulisserne, hvor drømme bliver skabt, hvor adskillige muligheder og overvejelser står i kø, og hvor samarbejde, udvikling og konstante prioriteringer er med til at sikre benzin på Frederiks ukuelige iværksættermotor. 

Få et tilbud

Udtalelser

FOREDRAG

DEN GODE SAMTALE

Frederik holder et sjovt og lærerigt foredrag, om hvordan vi kan blive bedre til at være opmærksomme på de samtaler vi går og har i livet. Med fem simple råd, bliver der sat en øvebane op, der er til at forstå. Efter foredraget er det oplagt at bruge samtalekortene Frederik har lavet med SNAK, for at skabe praksis og erfaring, med det der lige et blevet talt om.

få et tilbud

  • "Frederik tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomheden omfavner han nænsomt og livsklogt, så eleverne efterlades både forandret og forundret samt en hel del klogere på sig selv og ikke mindst hinanden. Jeg kan kunne give Frederik og hans foredrag de allerbedste anbefalinger."

    Tobias Bang, Idrætshøjskolen i Sønderborg
  • "Vi har haft stor glæde af flere foredrag med Frederik. Han formår at ramme eleverne i øjenhøjde, så de får lyst til at reflektere over hvordan de lever deres liv, og hvordan de er sammen med deres nærmeste."

    Søren Mølgaard Kristensen, Forstander, Egmont Højskolen 
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.