Et foredrag som inspirerer publikum til at få et liv fyldt med meningsfulde samtaler, dybe relationer og venner for livet

Mød Frederik Svinth, foredragsholder og iværksætter af virksomheden SNAK, hvor hans mission er at skabe flere gode samtaler mellem mennesker. Et budskab han også fik frem, da han deltog i Løvens Hule tilbage i januar 2023.  

Oplev Frederik på slap line, når han, med personlige referencer, formidler om venskaber, fællesskaber, relationer og ikke mindst, et liv fyldt med meningsfulde samtaler. For hvordan skaber man venner for livet? Og hvordan forholder man sig til en borende ensomhedsfølelse? 

Frederiks foredrag formår at rumme alle mennesker, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os. Vi har stort set alle sammen følt os ensomme og vi kan, ifølge Frederik, altid fylde vores liv med flere meningsfulde samtaler.

Foredraget struktur
Frederik tager altid hensyn til det enkelte arrangement, lokation og publikumsgruppe. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1-1,5 time.

Foredrag

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed.

Frederiks foredrag vedrører os alle, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os.

Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver publikum et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

Foredrag

DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Oplægget lærer publikum, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke. 

Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er “rod” i ens relationer. 

Kontakt Frederik og få et tilbud

  • Vedkommende emner som vi alle kan og bør forholde os til, fortalt levende og fængende med et personligt twist.

    Lisbeth Mærkedahl, hovedbiblioteket i Aarhus, Dokk1
  • Vi havde besøg af Frederik til en højskoleaften, hvor publikum var i alle aldre mellem 18 og 80 år. Frederik formåede at tale til alle og ramte med nerve og nærvær lige ind i følelser og oplevelser, som er velkendte for os alle - uanset alder. Der var virkelig stof til eftertanke.

    Vibeke Lundbo, Forstander, Højskolen Skærgården
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.