Et foredrag som inspirerer publikum til at få et liv fyldt med meningsfulde samtaler, dybe relationer og venner for livet

Mød Frederik Svinth, foredragsholder og iværksætter af virksomheden SNAK, hvor hans mission er at skabe flere gode samtaler mellem mennesker.

Oplev Frederik på slap line, når han, med personlige referencer, formidler om venskaber, fællesskaber, relationer og ikke mindst, et liv fyldt med meningsfulde samtaler. For hvordan skaber man venner for livet? Og hvordan forholder man sig til en borende ensomhedsfølelse? 

Frederiks foredrag formår at rumme alle mennesker, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os. Vi har stort set alle sammen følt os ensomme og vi kan, ifølge Frederik, altid fylde vores liv med flere meningsfulde samtaler.

Måske har I set Frederik i Løvens Hule. Han har nemlig været med i både 2023 og igen i 2024. I 2024 investerede løven, Nikolaj Nyholm (Astralis), i SNAK og eksponeringen af SNAK blev markant.

Foredraget struktur
Frederik tager altid hensyn til det enkelte arrangement, lokation og publikumsgruppe. Foredragets varighed er som udgangspunkt 1-1,5 time.

Foredrag

VENSKAB OG ENSOMHED

Et foredrag der sætter fokus på det at skabe gode venskaber som en kur mod den stigende ensomhed.

Frederiks foredrag vedrører os alle, for vi kan altid udvikle vores relationer, forstå dynamikkerne i vores venskaber og blive klogere på hvorfor venskaber er godt for os.

Frederik holder et personligt og inddragende foredrag, der giver en forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis ikke den skal slå rod. Det giver publikum et sprog for, hvordan de får skabt dybe og gode venskaber.

Få et tilbud

Foredrag

DEN GODE SAMTALE

Den gode samtale styrker relationen mellem mennesker, og det er en af de mest værdiskabende faktorer for os. Oplægget lærer publikum, hvordan du kan få mange flere af de gode snakke. 

Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det, der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er “rod” i ens relationer. 

få et tilbud

Foredrag

IVÆRKSÆTTERI MED HJERTET SOM DRIVKRAFT

Interessen for iværksætteri er enorm i Danmark. Rejsen fra drøm til virkelighed er fyldt med nerve.

I dette foredrag tager SNAK-stifteren, Frederik Svinth, jer med på sin rejse fra idé til virksomhed, videre til national platform med investorer og med udsigt til en kommende international rejse. 

Foredraget udmærker sig ved at være virkelighedsnært og relevant. Frederik har ikke solgt sin virksomhed SNAK for et kæmpe millionbeløb. Det er en iværksætterrejse med hjertet og indholdet forrest, præcis som det er for de fleste danskere der starter egen virksomhed. Foredraget drukner derfor ikke i buzzword som kun garvede investorer reelt forstår betydningen af.

Samtidig er det også fortællingen om et hyggeprojekt, der har vokset sig markant og i dag har solgt over +100.000 spil på dansk og engelsk. SNAK har 4 medarbejdere, 3 aktive investorer og udsigt til vækst i både Danmark og internationalt. 

Frederik tager jeres deltagere med bag kulisserne, hvor drømme bliver skabt, hvor adskillige muligheder og overvejelser står i kø, og hvor samarbejde, udvikling og konstante prioriteringer er med til at sikre benzin på Frederiks ukuelige iværksættermotor. 

Få et tilbud

 • Rigtigt mange var meget begejstrede for oplægget, og rigtigt mange købte samtalekort efterfølgende. En kollega var afsted sammen med en gruppe
  veninder og fortalte, at det var virkelig godt, og at de fik rigtig meget ud af det, og at hun allerede har anbefalet ham til andre. Mange af de helt unge og yngre var også meget begejstret. Selv ramte det mig personligt hvor meget TV-serien Friends har haft indflydelse på mig i forhold til det idealbillede serien har tegnet af venskaber. Også i forhold til hvor meget ensomhed opstår, og hvordan man skal blive ved at række ud til ensomme, selvom man bliver afvist. 

  Luise Askholm Albirk, Projektleder, Selvhjælp Fredericia-Middelfart
 • "Vedkommende emner som vi alle kan og bør forholde os til, fortalt levende og fængende med et personligt twist."

  Lisbeth Mærkedahl, Hovedbiblioteket i Aarhus, Dokk1
 • "Vi havde besøg af Frederik til en højskoleaften, hvor publikum var i alle aldre mellem 18 og 80 år. Frederik formåede at tale til alle og ramte med nerve og nærvær lige ind i følelser og oplevelser, som er velkendte for os alle - uanset alder. Der var virkelig stof til eftertanke."

  Vibeke Lundbo, Forstander, Højskolen Skærgården
1 Fra 3

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.