Et fællesskab hvor vi booster hinandens selvtillid

Skal Frederik facilitere jeres næste netværksmøde? Et møde hvor deltagerne skal netværke og booste hinanden på deres karriererejse.

Det unikke ved netværksgrupper er, at de bringer mennesker sammen, der er villige til at hjælpe hinanden på den rejse, de er på, uden for deres normale sociale omgangskreds. Det er et sted, hvor deltagerne kan mødes og sige: “Vi tror på hinanden, og vi kan noget”. Her skabes et fællesskab og et rum for positivitet og selvtillid, og hvor vi siger “fuck janteloven”. 

Formatet er kombineret oplæg og samtalekort, skræddersyet til de deltagende parter, hvad enten de er iværksættere, CEO’er eller jobsøgende. 

Uanset om du er ved at skabe en ny virksomhed, leder af en etableret virksomhed som CEO, eller søger efter nye karrieremuligheder, er netværksgrupperne det perfekte sted at opbygge meningsfulde relationer og styrke din tro på dine egne evner. Kom med og lær nye mennesker at kende, og lad os sammen forme positive minder baseret på samarbejde og støtte. 

  • "Hans input til hvordan man skaber bedre samtaler blev leveret på fantastisk vis. Thumbs Up for Frederik og hans mission om at få os alle til at snakke bedre sammen!"

    Jannik Pedersen, Relationsfabrikken, Netværksgrupper

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.