•  

  Skoler - udskoling

  Sæt fokus på at skabe en god kultur for fællesskab og venskab

  Frederik giver eleverne værktøjer og gode råd til at skabe meningsfulde relationer og gode samtaler. Gode samtaler er nøglen til at styrke forholdet mellem mennesker og skabe værdi i vores liv.

  Læs mere
 •  

  Gymnasie

  Frederik giver eleverne værktøjer og gode råd til at skabe meningsfulde relationer og gode samtaler

  Frederiks foredrag til gymnasieelever bringer temaerne venskab, ensomhed, fællesskab og samtale i spil. Det er et personligt og inddragende foredrag, der giver forståelse af, hvad ensomhed er, og hvordan den skal lyttes til, hvis den ikke skal slå rod.

  Læs mere
 •  

  Uddannelse

  At stå på egne ben, være en del af et fællesskab og skabe nye relationer

  Frederiks foredrag tager de studerende med på hans personlige rejse ind og ud af forskellige venskaber, fællesskaber og relationer, så de studerende har noget at spejle sig i. Han bringer sig selv i spil, men altid med et fagligt udgangspunkt.

  Læs mere
 •  

  Efterskole

  Får jeg mon nogle venner med herfra?

  Tiden på efterskole er for de fleste en helt særlig tid. Det kan også være en rigtig svær tid, særligt når det kommer til at lykkes socialt.

  Læs mere
 •  

  Højskole

  Et foredrag om venskaber, ensomhed og fællesskaber

  Frederiks fortæller personligt om sin egen ungdom, hvor mange nye venner kom til, og hvordan han oplevede en tvivl om, hvem af dem, der egentlig var kommet tæt på og omvendt.

  Læs mere