SNAK og ÆD

Der er noget særligt ved bål. Den måde flammerne bevæger sig på, blafrer på, knitrer og knirker på. Varmen, der lægger sig omkring dig, når du sidder foran det eller lyden af boblende, sydende, stegende mad, når du tilbereder det over ild. 

Det er tid til at rykke sammen omkring det. Omkring bålet for at lytte, lære, fortælle og snakke, mens der laves gourmetmad over gløderne.

Arrangementets indhold:

5 timers oplevelse hvor I sammen lærer at lave gourmet-bålmad med lokale og økologiske råvarer, samt får et oplæg af Frederik om den gode samtale. Desuden giver den hyggelige setting anledning til samtaler i flammernes skær, bl.a. med samtalekort fra SNAK. 

  • "Sikkert det bedste personalearrangement vi har haft. Frederiks koncept SNAK og ÆD kan levere en afslappet, behagelig stemning. Tilpas niveau og længde i det teoretiske oplæg der kommer undervejs, så alle kan få noget ud af det, og kan bruge det fremadrettet. Det virkede naturligt og givende at bruge samtalekort, og at lave mad sammen, til at fremme gode snakke mellem kollegerne. Alt i alt en positiv oplevelse, og et personalearrangement jeg gerne vil anbefale andre."

    Falka Skovgaard Frøslev, Horsens Kommune

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.