WORKSHOP

STYRK KLASSEFÆLLESKABET: WORKSHOP FOR LÆRERE

Workshoppen giver lærerstaben en bedre forståelse for, hvordan de kan styrke fællesskabet i klasserne samt skolen og dermed at bekæmpe følelsen af ensomhed. De får redskaber til at give eleverne et sted at høre til og føle sig set. Workshoppen leveres i et tilgængeligt sprog, hvor teoretisk forståelse levende formidles og giver en praktisk tilgang til at skabe det gode fællesskab. Der gives også råd til samtalen med den unge

Få et tilbud

  • Vi har haft besøg af Frederik til et foredrag om venskab og ensomhed for vores 180 efterskoleelever. Frederik er en levende, dygtig og inspirerende fortæller, der tydeligvis har noget på hjerte, og vores elever tog rigtig godt imod Frederiks budskab. Ensomhed og venskaber er mere aktuelle emner end nogensinde, og Frederik var både personlig, professionel og ærlig i sin fremstilling, og det var så fint at se og opleve, hvordan eleverne efterfølgende talte om Frederiks foredrag og greb de spil, han havde med. Det var en god og inspirerende oplevelse for alle.

    Andreas Vind - Brøruphus Efterskole
  • ”Frederik har været ude og holde et super aktuelt oplæg på Aarhus Efterskole omkring venskab og ensomhed. To temaer som eleverne i høj grad kunne relatere til. De oplevede at blive mødt i øjenhøjde og med gode eksempler som de kunne spejle sig selv i. De gik derfra med en ny forståelse af at de ikke står alene med deres tanker om ensomhed og venskab og en opfordring til at give plads til sårbarhed i venskaberne”

    Jacob Mortensen – Lærer på Aarhus Efterskole
1 Fra 2

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.